ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜOYΣ ΣΤΟ FACEBOOK 

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΕΠΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΖΥΘΟΥ», που εδρεύει στην Αθήνα , Διογένους 8 , Χαλάνδρι,15234,2106020818, διοργανώνει προωθητική ενέργεια η οποία αφορά ιδιοκτήτες χώρων εστίασης.Η Θεσσαλική Ζυθοποιϊα θα παρέχει για την 1η αγορά μέσω του διαφημιστικού στους ενδιαφερόμενους πελάτες,Επιστροφή του 100% της αξίας του 1ου τιμολογίου με αντίστοιχα ή άλλα προϊόντα της, ίσης αξίας κατά την δυνατότητα διάθεσης προϊόντων και υπολοίπων αυτών.Τα προϊόντα που θα καλύπτουν αυτή την προσφορά δεν επιστρέφονται.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα αποδεχτούν την προσφορά για την 1η και μόνο φορά κερδίζουν δικαίωμα επιπλέον παροχών στις επόμενες αγορές τους,μετά από συμφωνία με την εταιρία.Οπως επίσης και προτεραιότητα σε επόμενες καμπάνιες ή προωθητικές ενέργειες.

Για την απόδοση της προωθητικής ενέργειας ο χρήστης πρέπει να αποστείλει μέσω:Τηλεφώνου, E-mail ή Messenger στην Θεσσαλική Ζυθοποιία τα εξής στοιχεία :
1) Επωνυμία επιχείρησης
2) ΑΦΜ
3) ΔΟΥ
4) Δ/ΝΣΗ
5) Ειδος Επιχείρησης
6) E-mail
7) Τηλέφωνο επικοινωνίας

Τα στοιχεία αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά για την ενημέρωση του χρήστη για νέες προωθητικές ενέργειες της Θεσσαλικής ζυθοποιίας,θα παραμείνουν αποκλειστικά στους server της εταιρείας και δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά κάνεις εξωτερικός παράγοντας. Διάρκεια από 03/12 έως 23/12.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να διατηρήσουμε τα στοιχεία σας παρακαλώ να μας το αναφέρετε είτε τηλεφωνικά: 2106020818 είτε με email: info@thessaliki-beer.gr